Mijn naam is Patricia Jansson, gediplomeerd kattentrimster.

1 december 2018 ben ik mijn eigen trimsalon begonnen voor honden, katten en konijnen, een lang gekoesterde wens. Ik ben gek op dieren, zelf hebben we 3 honden en 3 katten rondlopen.

En wat is er dan mooier dan van je liefhebberij je werk te mogen maken!

In mei 2021 is de trimsalon veranderd naar Katsalon. Ik heb me gespecialiseerd in vachtbesparende en stressvrije kattenbehandelingen.

Dit betekende het volgen van een vakopleiding katten trimmen. Deze heb ik gevolgd bij Wendy Govers-Van Thiel van Cats Class en 14 mei 2021 heb ik mijn diploma behaald.

Daarnaast heb ik ook de I love Happy Cats bootcamp en bootcamp PRO gedaan van Anneleen Bru. Lees hier meer over I love Happy Cats.

En sinds kort heb ik ook het Kattentrimkeurmerk mogen ontvangen! Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van kattentrimsters. Een trimster die dit keurmerk draagt, werkt katvriendelijk en vachtbesparend. Klik op het logo onderaan voor meer informatie hierover.

Ook maak ik gebruik van aroma therapie in de salon om de katjes die het erg spannend vinden zo veel mogelijk op hun gemak te laten zijn. Meer info hierover vind je hier.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor jouw kat.

Jouw kat komt in mijn salon nooit in contact met vreemde katten. Uiteraard mogen katten uit één gezin wel samen komen. Er is tijd om pauzes in te lassen. Snackjes, lekkere voertjes en vers water zijn altijd aanwezig en er is de mogelijkheid om even uit te rusten op de klimboom die in de salon aanwezig is.

 

Vanaf februari '22 ben ik ook erkend leerbedrijf! Mijn salon is goedgekeurd om studenten een stageplaats te bieden voor opleidingen die vallen onder CREBO 25579: Vakbekwaam medewerker dierverzorging niveau 3. Ben je op zoek naar een leuke stageplek met 1 op 1 opleiding of wil je meer weten, kijk dan op mijn pagina op  www.stagemarkt.nl. Goed om te weten: tot de zomervakantie heb ik al een stagiaire.